Logo Landbouwvakdagen

Landbouwvakdagen

Drie dagen lang zijn de Landbouwvakdagen hét trefpunt voor melkveehouders, akkerbouwers, agrariërs met een gemengd bedrijf en bedrijven uit de bosbouwsector.

Deelnemers aan de beurs hebben drie dagen lang volop de gelegenheid om in gesprek te komen met ondernemers die op zoek zijn naar nieuwe producten, zich willen laten informeren over ontwikkelingen en innovaties in de branche, interesse hebben in nieuwe machines en technieken, of die gewoon gezellig met hun leverancier eens persoonlijk kennis willen maken.

De beurs kenmerkt zich door een laagdrempelig karakter, waar volop de gelegenheid is om te netwerken.

Wij bouwen een grote professionele beurstent, waarin de beurs wordt opgebouwd met fraaie standbouw. Op het grote buitenterrein is volop plek voor tractoren, aanhangers, zaagmachines, baggermachines, silo’s etc.

Website

Hoe, wat, waar, wanneer?

Alle details kort op een rijtje:

Locatie

Maatschap Helder
Hobrederweg 41
1462 LK, Middenbeemster
Nederland

Openingstijden

04 juni
13:00 uur tot 21:30 uur
05 juni
13:00 uur tot 21:30 uur
06 juni
13:00 uur tot 21:30 uur

Hoe kunnen we jou richting de beurs ondersteunen?

1

Basis Standbouw

Iedere beursdeelname heeft een vorm van standbouw nodig. Dit kan op veel verschillende manieren. Maak je gebruik van de standaard systeembouw of ga je voor een gepersonaliseerde uiting?

2

Ondersteunend materiaal

Hoe groot is de uiting die jij met jouw bedrijf maakt op de beurs? En vooral, hoe maakt die het meeste impact? Kies de juiste hulpmiddelen in de vorm van bijvoorbeeld TV-schermen of bedrukte banners.

3

Hulp op locatie

Een beursdeelname brengt vaak meer met zich mee dan je vooraf verwacht. Laat de stress voor bijvoorbeeld het werkend krijgen van een scherm dan vooral bij ons achter. Wij regelen dit!

4

One-stop shop

Visitekaartjes, folders, flyers. Ook alle kleinere presentatie hulpmiddelen kunnen wij direct in jouw stand leveren! Neem geheel vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden!

Contact

Ben je nieuwsgierig naar wat wij voor je kunnen betekenen?

Aarzel niet en neem geheel vrijblijvend contact met ons op!


phone Telefoon: 085 488 5488

email E-mail: info@standhuren.nl

Je bent van harte welkom om onder het genot van een kopje koffie bij ons de mogelijkheden rustig door te nemen.

Het is handig om vooraf een afspraak met ons te maken, omdat wij niet altijd aanwezig zijn.