Logo PLMA

PLMA

De Private Label Manufacturers Association (PLMA) is een non-profitorganisatie, opgericht in 1979 om huismerken te promoten. Het is de enige organisatie in zijn soort en vertegenwoordigt meer dan 4.000 lidbedrijven over de hele wereld. Het ledenbestand varieert van multinationale bedrijven tot kleine familiebedrijven. Hun producten omvatten voedsel, dranken, snacks, gezondheids- en schoonheidsproducten, huishoudelijke en keukenartikelen, doe-het-zelf producten, en persoonlijke en vrijetijdsproducten. Sommige fabrikanten produceren uitsluitend huismerken. Anderen produceren bekende merken, maar hebben ook activiteiten op het gebied van huismerken.

Website

Hoe, wat, waar, wanneer?

Alle details kort op een rijtje:

Locatie

RAI Amsterdam
Europaplein 24
1078 GZ Amsterdam
Nederland

Openingstijden

28 mei
09:00 uur tot 18:30 uur
29 mei
09:00 uur tot 16:30 uur

Hoe kunnen we jou richting de beurs ondersteunen?

1

Basis Standbouw

Iedere beursdeelname heeft een vorm van standbouw nodig. Dit kan op veel verschillende manieren. Maak je gebruik van de standaard systeembouw of ga je voor een gepersonaliseerde uiting?

2

Ondersteunend materiaal

Hoe groot is de uiting die jij met jouw bedrijf maakt op de beurs? En vooral, hoe maakt die het meeste impact? Kies de juiste hulpmiddelen in de vorm van bijvoorbeeld TV-schermen of bedrukte banners.

3

Hulp op locatie

Een beursdeelname brengt vaak meer met zich mee dan je vooraf verwacht. Laat de stress voor bijvoorbeeld het werkend krijgen van een scherm dan vooral bij ons achter. Wij regelen dit!

4

One-stop shop

Visitekaartjes, folders, flyers. Ook alle kleinere presentatie hulpmiddelen kunnen wij direct in jouw stand leveren! Neem geheel vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden!

Contact

Ben je nieuwsgierig naar wat wij voor je kunnen betekenen?

Aarzel niet en neem geheel vrijblijvend contact met ons op!


phone Telefoon: 085 488 5488

email E-mail: info@standhuren.nl

Je bent van harte welkom om onder het genot van een kopje koffie bij ons de mogelijkheden rustig door te nemen.

Het is handig om vooraf een afspraak met ons te maken, omdat wij niet altijd aanwezig zijn.