Logo Dutch Pork & Poultry

Dutch Pork & Poultry

Dutch Pork & Poultry Expo is de beurs voor zowel de varkenssector als de pluimveesector. Dutch Pork & Poultry Expo biedt een breed scala aan producten, diensten, kennisdeling en inspireert zo de hele varkens- en pluimveehouder.

Als exposant kun jij jouw producten en diensten presenteren aan zowel de varkens- als de pluimveesector. Daarnaast is het de uitgelezen kans om te netwerken en samen met andere exposanten en bezoekers de sectoren voor te bereiden op de toekomst. Als bezoeker kom je in contact met verschillende experts, kennispartners en collega’s uit de sector.

Dutch Pork & Poultry Expo is de vakbeurs met een divers aanbod aan exposanten een rijk gevuld programma en zorgt er daarom voor dat jij klaar bent voor de toekomst!

Website

Hoe, wat, waar, wanneer?

Alle details kort op een rijtje:

Locatie

Evenementenhal Hardenberg
Energieweg 2
7772 TV Hardenberg
Nederland

Openingstijden

16 oktober
11:00 uur tot 18:00 uur
17 oktober
11:00 uur tot 18:00 uur

Hoe kunnen we jou richting de beurs ondersteunen?

1

Basis Standbouw

Iedere beursdeelname heeft een vorm van standbouw nodig. Dit kan op veel verschillende manieren. Maak je gebruik van de standaard systeembouw of ga je voor een gepersonaliseerde uiting?

2

Ondersteunend materiaal

Hoe groot is de uiting die jij met jouw bedrijf maakt op de beurs? En vooral, hoe maakt die het meeste impact? Kies de juiste hulpmiddelen in de vorm van bijvoorbeeld TV-schermen of bedrukte banners.

3

Hulp op locatie

Een beursdeelname brengt vaak meer met zich mee dan je vooraf verwacht. Laat de stress voor bijvoorbeeld het werkend krijgen van een scherm dan vooral bij ons achter. Wij regelen dit!

4

One-stop shop

Visitekaartjes, folders, flyers. Ook alle kleinere presentatie hulpmiddelen kunnen wij direct in jouw stand leveren! Neem geheel vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden!

Contact

Ben je nieuwsgierig naar wat wij voor je kunnen betekenen?

Aarzel niet en neem geheel vrijblijvend contact met ons op!


phone Telefoon: 085 488 5488

email E-mail: info@standhuren.nl

Je bent van harte welkom om onder het genot van een kopje koffie bij ons de mogelijkheden rustig door te nemen.

Het is handig om vooraf een afspraak met ons te maken, omdat wij niet altijd aanwezig zijn.