Logo StocExpo

StocExpo

Het internationaal erkende evenement biedt een ontmoetingsplaats voor meer dan 3.700 terminals, havens, regelgevers, financiers, leveranciers van hernieuwbare brandstoffen en producenten van olie, gas en petrochemicaliën. Eens per jaar komt de industrie samen om nieuwe benaderingen te leren voor het verbeteren van opslagoperaties, nieuwe zakelijke kansen te winnen en innovatieve oplossingen te zoeken om hun opslaginfrastructuur veiliger, duurzamer en efficiënter te maken.

Met de energietransitie die goed op gang is, begrijpt StocExpo de voortdurende uitdaging van de industrie om een veilige en kosteneffectieve opslaginfrastructuur voor toekomstige brandstoffen te ontwikkelen.

Website

Hoe, wat, waar, wanneer?

Alle details kort op een rijtje:

Locatie

Rotterdam Ahoy
Ahoyweg 10
3084 BA Rotterdam
Nederland

Openingstijden

11 maart
09:00 uur tot 18:00 uur
12 maart
09:00 uur tot 16:30 uur

Hoe kunnen we jou richting de beurs ondersteunen?

1

Basis Standbouw

Iedere beursdeelname heeft een vorm van standbouw nodig. Dit kan op veel verschillende manieren. Maak je gebruik van de standaard systeembouw of ga je voor een gepersonaliseerde uiting?

2

Ondersteunend materiaal

Hoe groot is de uiting die jij met jouw bedrijf maakt op de beurs? En vooral, hoe maakt die het meeste impact? Kies de juiste hulpmiddelen in de vorm van bijvoorbeeld TV-schermen of bedrukte banners.

3

Hulp op locatie

Een beursdeelname brengt vaak meer met zich mee dan je vooraf verwacht. Laat de stress voor bijvoorbeeld het werkend krijgen van een scherm dan vooral bij ons achter. Wij regelen dit!

4

One-stop shop

Visitekaartjes, folders, flyers. Ook alle kleinere presentatie hulpmiddelen kunnen wij direct in jouw stand leveren! Neem geheel vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden!

Contact

Ben je nieuwsgierig naar wat wij voor je kunnen betekenen?

Aarzel niet en neem geheel vrijblijvend contact met ons op!


phone Telefoon: 085 488 5488

email E-mail: info@standhuren.nl

Je bent van harte welkom om onder het genot van een kopje koffie bij ons de mogelijkheden rustig door te nemen.

Het is handig om vooraf een afspraak met ons te maken, omdat wij niet altijd aanwezig zijn.