Logo Uitvaart Expo

Uitvaart Expo

De Uitvaart Expo is niet zomaar een B2B evenement. Het is een centraal gelegen en onafhankelijke ontmoetingsplaats waar professionals uit de uitvaartbranche samenkomen.

Een expo waarin u de toekomst van deze sector ontdekt door het volgen van live demo’s, duurzame initiatieven, en interessante sprekers. Beleef meer dan alleen een expo, ontdek een bruisende community waar netwerken en inspiratie centraal staan en thema’s als uitvaarten voor verschillende culturen, service en ontzorgen en duurzaamheid voorbij komen.

Website

Hoe, wat, waar, wanneer?

Alle details kort op een rijtje:

Locatie

Evenementenhal Gorinchem
Franklinweg 2
4702 HZ Gorinchem
Nederland

Openingstijden

11 september
10:00 uur tot 21:00 uur
12 september
10:00 uur tot 17:00 uur

Hoe kunnen we jou richting de beurs ondersteunen?

1

Basis Standbouw

Iedere beursdeelname heeft een vorm van standbouw nodig. Dit kan op veel verschillende manieren. Maak je gebruik van de standaard systeembouw of ga je voor een gepersonaliseerde uiting?

2

Ondersteunend materiaal

Hoe groot is de uiting die jij met jouw bedrijf maakt op de beurs? En vooral, hoe maakt die het meeste impact? Kies de juiste hulpmiddelen in de vorm van bijvoorbeeld TV-schermen of bedrukte banners.

3

Hulp op locatie

Een beursdeelname brengt vaak meer met zich mee dan je vooraf verwacht. Laat de stress voor bijvoorbeeld het werkend krijgen van een scherm dan vooral bij ons achter. Wij regelen dit!

4

One-stop shop

Visitekaartjes, folders, flyers. Ook alle kleinere presentatie hulpmiddelen kunnen wij direct in jouw stand leveren! Neem geheel vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden!

Contact

Ben je nieuwsgierig naar wat wij voor je kunnen betekenen?

Aarzel niet en neem geheel vrijblijvend contact met ons op!


phone Telefoon: 085 488 5488

email E-mail: info@standhuren.nl

Je bent van harte welkom om onder het genot van een kopje koffie bij ons de mogelijkheden rustig door te nemen.

Het is handig om vooraf een afspraak met ons te maken, omdat wij niet altijd aanwezig zijn.