Presentatiemiddelen

Op een beurs wil je graag zo duidelijk en opvallend mogelijk jouw bedrijf of product presenteren.

Wat past het beste bij jouw presentatie?

Schermen

Beweging trekt aandacht!

Met een beeldscherm kun je veel informatie op een laagdrempelige manier overbrengen. Denk bijvoorbeeld aan een productvideo of een presentatie.

Kies je voor een enkel scherm, of meerdere? Groot tot klein. Portrait mode. Je kunt het zo gek niet bedenken!

Verschillende maten

Wij hebben veel schermen in ons assortiment. De meest gangbare maten zijn 40", 50", 60" en 75". Al onze schermen worden standaard geleverd inclusief een zwart statief. Uiteraard is bijvoorbeeld het monteren aan een wand ook mogelijk!

Zorgeloos presenteren

Al onze schermen worden standaard opgebouwd geleverd en kunnen simpel worden aangesloten door middel van een HDMI-kabel.

Om er zeker van te zijn dat jouw presentatie zo soepel mogelijk verloopt bieden wij on-site ondersteuning, welke jullie helpt in no time up and running te zijn!

Video loopers

Veelal worden schermen in beursstands gebruikt om bedrijfsvideo's of productvideos in loop af te spelen. In plaats van een laptop te moeten aansluiten, hebben we hiervoor in de verhuur speciale video loopers. Deze spelen automatisch de videos af zodra ze opstarten.

Geen gedoe meer met laptops die in het zicht staan of complexe menu's waar je van alles in moet stellen!

Complexere setups

Meerdere schermen met dezelfde content? Content verdeeld over meerdere schermen? Lange afstanden overbruggen?

Met ons ruime assortiment videoconverters en mediaservers hebben we alles in huis om jouw presentatie precies te maken hoe jij dat wilt!

Neem geheel vrijblijvend contact op om te kijken wat er nodig is om jouw presentatie tot een succes te maken!

Spanframes

Strak en herbruikbaar

Veel presentatiemiddelen zijn op maat gemaakt en geschikt voor eenmalig gebruik. Buiten dat dit veel afval geeft, is het over het algemeen ook duurder.

Met spanframes - ook bekend als textielframes - is dit echter een heel ander verhaal!

Hoe het werkt

De frames zijn gemaakt van aluminium, en in vele maten verkrijgbaar. Ze zijn modulair opgebouwd, en kunnen simpel gedemonteerd worden voor een compact transport.

Zodra het frame in elkaar zit kun je er een peesdoek in spannen. Deze op maat gemaakte doeken hebben een platte siliconen pees van 3 x 14 mm, welke in de randen van het profielframe gespannen worden. Door de spanning in het doek trekt het strak en nagenoeg naadloos in het frame!

Verschillende toepassingen

Er zijn verschillende soorten frames en doeken voor verschillende toepassingen. Wij hebben zowel dubbelzijdige als enkelzijdige frames in verschillende diktes in voorraad.

De standaard doeken zijn op basis van een polyester stof. Het grote voordeel is dat deze stof, nadat hij opgevouwen is geweest, erg goed zijn kreukels hersteld. Het nadeel is dat hij lichtdoorlatend is, wat een ongewenst effect kan geven.

Als alternatief hebben we ook blackback doeken. Dit zijn polyester doeken met een PU-coating aan de achterzijde. Dit zorgt ervoor dat het doek lichtblokkerend werkt. Het nadeel van deze stof is dat hij iets duurder is dan de standaard doeken.

Lightbox

Een variant van onze "standaard" profielen zijn onze Lightbox profielen. In de basis werken deze profielen gelijk aan de standaard spanframe profielen, maar ze zijn breder uitgevoerd. Dit is om ruimte te bieden aan verlichting aan de binnenzijde van het frame. Hiermee wordt jouw opdruk lichtgevend!

Om te zorgen dat kleuren goed kloppend worden weergegeven wanneer ze van achter belicht worden, hebben we speciale "backlit" peesdoeken. Deze laten meer licht door dan de standaard peesdoeken.

Wil je zelf een losstaand frame? Of weten wat er mogelijk is? Neem geheel vrijblijvend contact op!

Drukwerk

Jouw visitekaartje

Een deel van je presentatie is natuurlijk je stand, maar minstens even belangrijk zijn de dingen in je stand. Is de informatie die op jouw visitekaartje staat bijvoorbeeld nog wel actueel? En heb je er wel genoeg?

Ook voor drukwerk kun je bij ons terecht! Dit kunnen we bij jou laten bezorgen, of zelfs in de stand voor je afleveren. Zo hoef jij je niet meer druk te maken of je wel genoeg visitekaartjes, flyers, folders, posters of stickers bij je hebt op de beurs! Wel zo gemakkelijk.

Goodies

Naast het serieuzere presenteren zijn kleine relatiegeschenken de perfecte manier om potentiële klanten te herinneren aan jouw merk.

Van pennen tot stressballen, maar ook ijskrabbers, drinkflesjes, zonnebrillen, speelkaarten, sleutelhangers, buttons, stickers, muismatten, powerbanks, USB-sticks, ... Je kunt het zo gek niet bedenken.

Samen met ons brede netwerk aan vaste leveranciers hebben we de mogelijkheid om ook hier veel in aan te kunnen bieden. Grote en kleine oplages zijn mogelijk.

Neem geheel vrijblijvend contact op om te kijken met welk drukwerk we jouw presentatie kunnen ondersteunen!

Contact

Ben je nieuwsgierig naar wat wij voor je kunnen betekenen?

Aarzel niet en neem geheel vrijblijvend contact met ons op!


phone Telefoon: 085 488 5488

email E-mail: info@standhuren.nl

Je bent van harte welkom om onder het genot van een kopje koffie bij ons de mogelijkheden rustig door te nemen.

Het is handig om vooraf een afspraak met ons te maken, omdat wij niet altijd aanwezig zijn.